Veerboot ticket zoeken

Zoek Agios Konstantinos Alonissos veerboten met Ferries.nl

Via Ferries.nl kunt u overtochten boeken van Agios Konstantinos naar Alonissos met de meeste populaire veerbootmaatschappijen.

Vind voordeliger Agios Konstantinos Alonissos Veerboten tickets via Ferries.nl!

Voor meer informative over Agios Konstantinos Alonissos veerboten, dienstregelingen, Agios Konstantinos Alonissos tarieven en over hoe u een Agios Konstantinos Agios Konstantinos ticket online kunt boeken, selecteert u de route en het aantal passagiers (inclusief de bestuurder, indien van toepassing) en klikt u op zoek!

Indien u naar een andere route wilt, klikt u op een van de Agios Konstantinos Alonissos alternatieve links hieronder.

Gaat u de andere kant op? Bezoek dan onze Veerboten van Alonissos naar Agios Konstantinos pagina!

Agios Konstantinos Alonissos Veerboten

  • Hellenic Seaways
    3 Wekelijks Agios Konstantinos Alonissos afvaarten (3uur 30m)

Agios Konstantinos Gids

Agios Konstantinos is een stad in de Griekse regio Phthiotida. De prachtige stad heeft prachtige stranden met kristalhelder water en prachtige uitzichten, en een drukke haven met regelmatige verbindingen tussen de Sporaden eilanden en het vasteland.

Alonissos Gids

Alonissos is een Grieks eiland in de Egeïsche Zee, dat deel uitmaakt van de eilandengroep de Sporaden. Het eiland heeft een eigen haven en een schat van beschermde mariene leven, dat is de reden waarom de eerste Griekse Marine Park in Alonissos opgericht is. Er zijn regelmatige veerdiensten en in de omgeving kunt u onder andere zeilen en vissen.

Zoek alternatieven naar Agios Konstantinos Alonissos Veerboten