Zoek Agios Konstantinos Thessaloniki veerboten met Ferries.nl

Op Ferries.nl kunt u gemakkelijk tickets voor veerboten van Agios Konstantinos naar Thessaloniki boeken met veerbootmaatschappijen.

Ferries.nl maakt het voor u makkelijk om goedkope en betaalbare Agios Konstantinos Thessaloniki Veerboten tickets te vinden. Voor meer informatie en een snelle offerte voor Agios Konstantinos Thessaloniki, selecteert u de gewenste route uit het menu aan de linkerkant, het aantal passagiers (inclusief de bestuurder en klik vervolgens op ‘Zoek’!

Op zoek naar Agios Konstantinos Thessaloniki alternatieven? Klik dan op een van de alternatieve links hieronder.

Agios Konstantinos Thessaloniki Veerboten

  • Hellenic Seaways
    2 Wekelijks Agios Konstantinos Thessaloniki afvaarten (4uur 45m)

Agios Konstantinos Gids

Agios Konstantinos is een stad in de Griekse regio Phthiotida. De prachtige stad heeft prachtige stranden met kristalhelder water en prachtige uitzichten, en een drukke haven met regelmatige verbindingen tussen de Sporaden eilanden en het vasteland.

Thessaloniki Gids

Thessaloniki is de tweede grootste stad van Griekenland en de hoofdstad van de centrale Macedonië. De haven van Thessalonki ligt in het hart van de stad, vlakbij de belangrijkste winkelstraten. De haven biedt een waaier van diensten voor personenvervoer en is gemakkelijk bereikbaar via de belangrijkste snelwegen en het openbaar vervoer.

Zoek alternatieven naar Agios Konstantinos Thessaloniki Veerboten