Veerboot ticket zoeken

Zoek Alonissos Agios Konstantinos veerboten met Ferries.nl

Ferries.nl, biedt tickets voor veerboten van Alonissos naar Agios Konstantinos met alle belangrijke veerbootmaatschappijen.

Wij bieden fantastische tarieven voor alle Alonissos Agios Konstantinos Veerboten, bekijk dus alle prijzen op Ferries.nl, je zult niet teleurgesteld worden! Voor meer informatie over Alonissos Agios Konstantinos overtochten zoals dienstregelingen, ticketprijzen en informatie over hoe u Alonissos Agios Konstantinos overtochten kunt boeken, selecteert u de gewenste route uit het menu aan de linkerkant, het aantal passagiers en klik vervolgens op ‘Zoek’!

Indien u een offerte wilt krijgen of alternatieven bekijken, gaat u dan naar een van de onderstaande Alonissos Agios Konstantinos links.

Alonissos Agios Konstantinos Veerboten

  • Hellenic Seaways
    3 Wekelijks Alonissos Agios Konstantinos afvaarten (3uur 20m)

Alonissos Gids

Alonissos is een Grieks eiland in de Egeïsche Zee, dat deel uitmaakt van de eilandengroep de Sporaden. Het eiland heeft een eigen haven en een schat van beschermde mariene leven, dat is de reden waarom de eerste Griekse Marine Park in Alonissos opgericht is. Er zijn regelmatige veerdiensten en in de omgeving kunt u onder andere zeilen en vissen.

Agios Konstantinos Gids

Agios Konstantinos is een stad in de Griekse regio Phthiotida. De prachtige stad heeft prachtige stranden met kristalhelder water en prachtige uitzichten, en een drukke haven met regelmatige verbindingen tussen de Sporaden eilanden en het vasteland.

Zoek alternatieven naar Alonissos Agios Konstantinos Veerboten