Veerboot ticket zoeken

Zoek Alonissos Thessaloniki veerboten met Ferries.nl

Op Ferries.nl vindt u veerboten van Alonissos naar Thessaloniki met alle veerbootmaatschappijen.

Ferries.nl maakt het makkelijk om goedkope Alonissos Thessaloniki Veerboten te vinden. Selecteer de gewenste route uit het menu aan de linkerkant, het aantal passagiers en klik vervolgens op ‘Zoek’! U vindt snel en gemakkelijk de beschikbare dienstregelingen, Alonissos Thessaloniki ticketprijzen en informatie over hoe u uw overtocht kunt boeken.

Voor een alternatieve route, zie de Alonissos Thessaloniki alternatieven hieronder.

Alonissos Thessaloniki Veerboten

Alonissos Gids

Alonissos is een Grieks eiland in de Egeïsche Zee, dat deel uitmaakt van de eilandengroep de Sporaden. Het eiland heeft een eigen haven en een schat van beschermde mariene leven, dat is de reden waarom de eerste Griekse Marine Park in Alonissos opgericht is. Er zijn regelmatige veerdiensten en in de omgeving kunt u onder andere zeilen en vissen.

Thessaloniki Gids

Thessaloniki is de tweede grootste stad van Griekenland en de hoofdstad van de centrale Macedonië. De haven van Thessalonki ligt in het hart van de stad, vlakbij de belangrijkste winkelstraten. De haven biedt een waaier van diensten voor personenvervoer en is gemakkelijk bereikbaar via de belangrijkste snelwegen en het openbaar vervoer.

Zoek alternatieven naar Alonissos Thessaloniki Veerboten