Veerboot ticket zoeken

Zoek Ancona Triëst veerboten met Ferries.nl

Op Ferries.nl kunt u gemakkelijk tickets voor veerboten van Ancona naar Triëst boeken met veerbootmaatschappijen.

Ferries.nl maakt het voor u makkelijk om goedkope en betaalbare Ancona Triëst Veerboten tickets te vinden. Voor meer informatie en een snelle offerte voor Ancona Triëst, selecteert u de gewenste route uit het menu aan de linkerkant, het aantal passagiers (inclusief de bestuurder en klik vervolgens op ‘Zoek’!

Op zoek naar Ancona Triëst alternatieven? Klik dan op een van de alternatieve links hieronder.

Ancona Triëst Veerboten

  • Minoan Lines
    2 Wekelijks Ancona Triëst afvaarten (6uur 0m)

Ancona Gids

Ancona ligt aan de oostkust van Italië en is een van de drukste zeehavens van Italië en de Adriatische Zee. De haven van Ancona is zeer populair bij toeristen. Duizenden komen ieder jaar per boot om de sfeer van de stad en de cultuur te verkennen.

Triëst Gids

Trieste is een stad en drukke havenstad in het noordoosten van Italië. De stad ligt op een smalle strook van het Italiaanse grondgebied tussen de Adriatische Zee en Slovenië. De haven van Trieste ligt in het noorden van de stad en heeft goede wegverbindingen naar Slovenië, Kroatië en Oostenrijk, evenals rond de stad. Het busstation ligt op 20 minuten afstand vanaf de haven, en treinverbindingen in het centrum van de stad brengen u naar de rest van het land.

Zoek alternatieven naar Ancona Triëst Veerboten