Veerboot ticket zoeken

Zoek Brindisi Paxi veerboten met Ferries.nl

Via Ferries.nl kunt u overtochten boeken van Brindisi naar Paxi met de meeste populaire veerbootmaatschappijen.

Vind voordeliger Brindisi Paxi Veerboten tickets via Ferries.nl!

Voor meer informative over Brindisi Paxi veerboten, dienstregelingen, Brindisi Paxi tarieven en over hoe u een Brindisi Brindisi ticket online kunt boeken, selecteert u de route en het aantal passagiers (inclusief de bestuurder, indien van toepassing) en klikt u op zoek!

Indien u naar een andere route wilt, klikt u op een van de Brindisi Paxi alternatieve links hieronder.

Gaat u de andere kant op? Bezoek dan onze Veerboten van Paxi naar Brindisi pagina!

Brindisi Paxi Veerboten

Brindisi Gids

Brindisi is een havenstad in de regio Apulië in het zuidoosten van Italie, aan de Adriatische Zee. Brindisi is een belangrijkste haven is een van de belangrijkste commerciële en industriële jachthavens van de Adriatische Zee en het middelpunt van de handel in de regio.

Paxi Gids

Paxi, de kleinste groep van de Ionische Eilanden, de naam afgeleid van het Phoenicische woord 'Paks', dat trapezium betekent ligt net ten zuiden van Corfu. Historisch gezien, Paxi werd gemaakt toen de god Poseidon het eiland Corfu sloeg met zijn drietand en de zuidpunt van het eiland afbrak om een huis voor zijn liefde te creëren. De haven van Paxi is klein en eenvoudig, maar alle voorzieningen zijn in het dichtbij liggende centrum te vinden en verbindingen naar de haven zijn vrij gemakkelijk vanwege de centrale ligging.

Zoek alternatieven naar Brindisi Paxi Veerboten