Veerboot ticket zoeken

Veerboot Havens in Eiland van Man

Klik voor Kaart

Bestemmingen in Eiland van Man

Veerboten naar Eiland van Man via Ferries.nl

Op zoek naar tickets voor Veerboten naar Eiland van Man? Ferries.nl biedt 5 overtochten aan met 1 bestemmingen in Eiland van Man.

Gebruik ons unieke prijsvergelijking systeem om snel en eenvoudig prijzen en vertrek- en aankomsttijden voor veerboten naar Eiland van Man te vergelijken bij diverse maatschappijen, zodat u alle informatie krijgt die u nodig hebt om uw reis te kunnen boeken!

Hieronder vindt u meer informatie over Veerboten naar Eiland van Man. Vind u niet wat u zoekt?, of wilt u veerbootmaatschappijen vergelijken, bekijk dan alle alternatieven voor veerboten naar Eiland van Man op deze pagina.

Eiland van Man Gids

Middenin de Ierse Zee, ten noordwesten van Engeland, ligt Isle of Man. Dit eiland is 572 km² groot en ligt ongeveer midden tussen Engeland, Ierland, Schotland, Noord-Ierland en Wales. Oude legendes zeggen dat het eiland is ontstaan toen de Ierse reus Fin Maccooil een stuk land van de Ierse kust richting Schotland gooide, maar dat het in het water tussen de twee landen terecht kwam. Alhoewel dit natuurlijk te betwijfelen valt, geven deze mythen en sagen het land wel zijn unieke sfeer en cultuur. Het eiland is met name bekend vanwege de legendarische TT-races die op al meer dan 100 jaar op het eiland worden gehouden, maar Isle of Man heeft nog veel meer te bieden, zoals een prachtige natuur, vele ruïnes en kastelen uit lang vervlogen tijden en authentieke dorpjes en stadjes. Kortom een verassende vakantie- of reisbestemming in Europa.

Veerboten naar Eiland van Man