Veerboot ticket zoeken

Veerboot Havens in Litouwen

Klik voor Kaart

Bestemmingen in Litouwen

Veerboten naar Litouwen via Ferries.nl

Op Ferries.nl vindt u Veerboten naar Litouwen bij alle belangrijke veerbootmaatschappijen, vanuit de meeste bekende havens, evenals enkele minder bekende havens!

Ferries.nl biedt 2 ferry overtochten naar Litouwen bij 1 veerbootmaatschappijen, vanuit 2 veerboot havens met een keuze uit ongeveer 1 bestemmingen in Litouwen.

Zie hieronder voor meer informatie over ferry overtochten naar Litouwen, of vraag een offerte aan door de gewenste route uit het menu te kiezen!

Gaat u de andere kant op? Bezoek dan onze Veerboten van Litouwen pagina!

Litouwen Gids

Litouwen, bekend als de Republiek Litouwen is gelegen in het noordelijke deel van Europa. Het is de grootste van de drie Baltische staten en ligt aan de oevers van de Baltische Zee. Het land ligt tussen Letland in het noorden, Wit-Rusland in het oosten, Polen en Rusland in het zuiden, en de Oostzee in het westen. De hoofdstad van Vilnius is klein en bekend om zijn excentrieke kunstenaars en prachtige barokke architectuur. Litouwen maakte vroeger deel uit van de Sovjet-Unie en kreeg in 1991 zijn onafhankelijkheid. Het is een land van glooiende heuvels, veel bossen, rivieren en beken en meren. De heuvel van kruisen in het noorden van Litouwen is echt een opmerkelijke plaats.

Veerboten naar Litouwen