Veerboot ticket zoeken

Zoek Aberdeen Lerwick veerboten met Ferries.nl

Ferries.nl, biedt tickets voor veerboten van Aberdeen naar Lerwick met alle veerbootmaatschappijen.

Voor meer informatie over Aberdeen Lerwick Veerboten waaronder dienstregelingen, prijzen en hoe u goedkope overtochten kunt boeken, selecteert u de gewenste route uit het menu aan de linkerkant, het aantal passagiers en klikt u vervolgens op ‘Zoek’. Het vinden van goedkope tickets op Ferries.nl kan niet eenvoudiger!.

Vind u niet wat u zoekt, of wilt u Aberdeen Lerwick prijzen en dienstregelingen vergelijken, bekijk dan een van de alternatieven op deze pagina.

Aberdeen Lerwick Veerboten

Aberdeen Gids

Jamieson's Quay is een haven en ferry terminal gelegen in Aberdeen, Schotland. De terminal heeft een goede toegang tot alle openbaar vervoer en parkeergelegenheid. Aberdeen ligt langs de noordoostelijke kust van het Verenigd Koninkrijk.

Lerwick Gids

Lerwick is de hoofdstad en de belangrijkste haven van de Shetland -eilanden in Schotland, gelegen op meer dan 100 mijl afstand van de noordkust van het vasteland van Schotland. De haven en terminal van Lerwick heeft alle voorzieningen die u van een belangrijke haven kunt verwachten, en bussen en taxi‘s naar het centrum van de stad.

Zoek alternatieven naar Aberdeen Lerwick Veerboten