Veerboot ticket zoeken

Zoek Aegiali Astypalea veerboten met Ferries.nl

Op Ferries.nl vindt u de goedkoopste tickets voor Aegiali Astypalea Veerboten. Wij bieden ticketprijzen voor overtochten van Aegiali naar Astypalea van alle veerbootmaatschappijen

Om aanbiedingen te kunnen zien, selecteert u gewenste route en het aantal passagiers (inclusief de bestuurder, indien van toepassing) en klikt u op zoek! U krijgt een overzicht te zien van de beschikbare laagste Aegiali Astypalea prijzen.

Voor een alternatieve route, zie de Aegiali or Astypalea alternatieven hieronder.

Aegiali Astypalea Veerboten

Aegiali Gids

Aiyiáli is een kleine haven gebouwd in een diepe vallei met een grote prachtige baai. De haven is goed bereikbaar voor toeristen en is onderdeel van de eilandengroep de Cycladen, met frequente veerdiensten van en naar de omliggende eilanden.

Astypalea Gids

Astypalea behoort tot de Dodekanesos eilanden en is gelegen in het zuidoosten van de Egeïsche Zee. Dit kleine eiland heeft de vorm van een vlinder en is beschreven als 'verloren in tijd', en bekend door de lokale bevolking als 'de bank van de goden'. Er zijn regelmatig veerdiensten van en naar Athene en de omliggende eilanden. De haven ligt op loopafstand van het openbaar vervoer.

Zoek alternatieven naar Aegiali Astypalea Veerboten