Veerboot ticket zoeken

Zoek Agathonisi Leros veerboten met Ferries.nl

U krijgt de mogelijkheid om prijzen bij alle maatschappijen te vergelijken, zodat u de beste betaalbare Agathonisi Leros Veerboten overtocht kunt krijgen. We ontvangen live informatie van verschillende veerbootmaatschappijen, dit maakt het mogelijk om u de ideale en voordeligste tickets te bieden.

Met Ferries.nl, het boeken van uw Agathonisi naar Leros ferry tickets is ongelooflijk eenvoudig! Selecteer uw plaats van vertrek, kies Agathonisi Leros of indien gewenst een andere bestemming, gevolgd door het aantal passagiers en klik vervolgens op de knop ‘Zoek’!

Agathonisi Leros Veerboten

Agathonisi Gids

Agathonisi is een klein Grieks eiland gelegen in het meest noordelijke punt van de Dodekanesos en wordt omgeven door een aantal kleinere eilanden. St George's haven is de enige haven van de eilanden en biedt regelmatige veerdiensten van en naar Kos en de omliggende eilanden.

Leros Gids

Het Grieks eiland Leros behoort tot de Dodekanesos en is gelegen in de zuidelijke gedeelte van de Egeïsche Zee. De belangrijkste haven van Leros ligt in de stad Lakki, en was vroeger de marinebasis voor Duitsland en Italië, maar is nu een ferry terminal voor toeristen geworden. De haven en terminal heeft een beperkte faciliteiten, maar de belangrijkste stad ligt op loopafstand en is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer, autoverhuur en taxidiensten.

Zoek alternatieven naar Agathonisi Leros Veerboten