Veerboot ticket zoeken

Zoek Agios Efstratios Lavrio veerboten met Ferries.nl

Ferries.nl, biedt tickets voor veerboten van Agios Efstratios naar Lavrio met alle belangrijke veerbootmaatschappijen.

Wij bieden fantastische tarieven voor alle Agios Efstratios Lavrio Veerboten, bekijk dus alle prijzen op Ferries.nl, je zult niet teleurgesteld worden! Voor meer informatie over Agios Efstratios Lavrio overtochten zoals dienstregelingen, ticketprijzen en informatie over hoe u Agios Efstratios Lavrio overtochten kunt boeken, selecteert u de gewenste route uit het menu aan de linkerkant, het aantal passagiers en klik vervolgens op ‘Zoek’!

Indien u een offerte wilt krijgen of alternatieven bekijken, gaat u dan naar een van de onderstaande Agios Efstratios Lavrio links.

Agios Efstratios Lavrio Veerboten

Agios Efstratios Gids

Agios Efstratios is een klein eiland gelegen in het midden van de Egeïsche zee. De belangrijkste stad en haven liggen in het noordwestelijke deel van het eiland, met regelmatige veerdiensten van en naar de omliggende eilanden. Het dorp zelf is relatief nieuw te wijten aan een aardbeving in 1968.

Lavrio Gids

Lavrio is een havenstad gelegen in het zuidoosten van Attica, Griekenland. Lavrio is onlangs veranderd door de bouw van een nieuwe haven en de belangrijkste ferry terminal, en een belangrijke hub voor schepen naar de Cycladen eilanden.

Zoek alternatieven naar Agios Efstratios Lavrio Veerboten