Veerboot ticket zoeken

Zoek Agios Efstratios Limnos veerboten met Ferries.nl

Op Ferries.nl kunt u gemakkelijk tickets voor veerboten van Agios Efstratios naar Limnos boeken met veerbootmaatschappijen.

Ferries.nl maakt het voor u makkelijk om goedkope en betaalbare Agios Efstratios Limnos Veerboten tickets te vinden. Voor meer informatie en een snelle offerte voor Agios Efstratios Limnos, selecteert u de gewenste route uit het menu aan de linkerkant, het aantal passagiers (inclusief de bestuurder en klik vervolgens op ‘Zoek’!

Op zoek naar Agios Efstratios Limnos alternatieven? Klik dan op een van de alternatieve links hieronder.

Agios Efstratios Limnos Veerboten

Agios Efstratios Gids

Agios Efstratios is een klein eiland gelegen in het midden van de Egeïsche zee. De belangrijkste stad en haven liggen in het noordwestelijke deel van het eiland, met regelmatige veerdiensten van en naar de omliggende eilanden. Het dorp zelf is relatief nieuw te wijten aan een aardbeving in 1968.

Limnos Gids

Limnos is een Grieks eiland gelegen in de noordelijke gedeelte van de Egeïsche Zee. De belangrijkste en grootste stad van het eiland is Myrina. Faciliteiten in de haven zijn beperkt, maar het centrum met een scala aan voorzieningen voor bezoekers ligt op loopafstand.

Zoek alternatieven naar Agios Efstratios Limnos Veerboten