Veerboot ticket zoeken

Zoek Agios Kirikos Chios veerboten met Ferries.nl

Ferries.nl, biedt tickets voor veerboten van Agios Kirikos naar Chios met alle veerbootmaatschappijen.

Voor meer informatie over Agios Kirikos Chios Veerboten waaronder dienstregelingen, prijzen en hoe u goedkope overtochten kunt boeken, selecteert u de gewenste route uit het menu aan de linkerkant, het aantal passagiers en klikt u vervolgens op ‘Zoek’. Het vinden van goedkope tickets op Ferries.nl kan niet eenvoudiger!.

Vind u niet wat u zoekt, of wilt u Agios Kirikos Chios prijzen en dienstregelingen vergelijken, bekijk dan een van de alternatieven op deze pagina.

Agios Kirikos Chios Veerboten

Agios Kirikos Gids

Agios Kirikos, de hoofdstad van Ikaria, ligt aan de zuidoostelijke kust en werd zo'n 300 jaar geleden opgericht door zeilers. Alle openbare diensten naar het eiland kunnen binnen de haven worden gevonden, alsmede regelmatige veerdiensten naar de omliggende eilanden.

Chios Gids

Chios is de vijfde grootste van de Griekse eilanden gelegen in de Egeïsche Zee. Evenals een eigen koopvaardij haven voor het vervoer van lokale producten van en naar het eiland, de haven heeft een passagiersterminal met winkels, restaurants en cafes en openbaar vervoer op loopafstand.

Zoek alternatieven naar Agios Kirikos Chios Veerboten