Veerboot ticket zoeken

Zoek Agios Kirikos Kalymnos veerboten met Ferries.nl

Op Ferries.nl kunt u gemakkelijk tickets voor veerboten van Agios Kirikos naar Kalymnos boeken met veerbootmaatschappijen.

Ferries.nl maakt het voor u makkelijk om goedkope en betaalbare Agios Kirikos Kalymnos Veerboten tickets te vinden. Voor meer informatie en een snelle offerte voor Agios Kirikos Kalymnos, selecteert u de gewenste route uit het menu aan de linkerkant, het aantal passagiers (inclusief de bestuurder en klik vervolgens op ‘Zoek’!

Op zoek naar Agios Kirikos Kalymnos alternatieven? Klik dan op een van de alternatieve links hieronder.

Agios Kirikos Kalymnos Veerboten

Agios Kirikos Gids

Agios Kirikos, de hoofdstad van Ikaria, ligt aan de zuidoostelijke kust en werd zo'n 300 jaar geleden opgericht door zeilers. Alle openbare diensten naar het eiland kunnen binnen de haven worden gevonden, alsmede regelmatige veerdiensten naar de omliggende eilanden.

Kalymnos Gids

Kalymnos is een Grieks eiland in het zuidoosten van de Egeïsche Zee, die deel uitmaakt van de Dodcanese Eilanden. De haven ligt in het hart van het eiland en is de ideale toegangspoort tot de omliggende eilanden. De haven heeft alle voorzieningen die u van een belangrijke haven kunt verwachten.

Zoek alternatieven naar Agios Kirikos Kalymnos Veerboten