Veerboot ticket zoeken

Zoek Agios Kirikos Limnos veerboten met Ferries.nl

U krijgt de mogelijkheid om prijzen bij alle maatschappijen te vergelijken, zodat u de beste betaalbare Agios Kirikos Limnos Veerboten overtocht kunt krijgen. We ontvangen live informatie van verschillende veerbootmaatschappijen, dit maakt het mogelijk om u de ideale en voordeligste tickets te bieden.

Met Ferries.nl, het boeken van uw Agios Kirikos naar Limnos ferry tickets is ongelooflijk eenvoudig! Selecteer uw plaats van vertrek, kies Agios Kirikos Limnos of indien gewenst een andere bestemming, gevolgd door het aantal passagiers en klik vervolgens op de knop ‘Zoek’!

Agios Kirikos Limnos Veerboten

Agios Kirikos Gids

Agios Kirikos, de hoofdstad van Ikaria, ligt aan de zuidoostelijke kust en werd zo'n 300 jaar geleden opgericht door zeilers. Alle openbare diensten naar het eiland kunnen binnen de haven worden gevonden, alsmede regelmatige veerdiensten naar de omliggende eilanden.

Limnos Gids

Limnos is een Grieks eiland gelegen in de noordelijke gedeelte van de Egeïsche Zee. De belangrijkste en grootste stad van het eiland is Myrina. Faciliteiten in de haven zijn beperkt, maar het centrum met een scala aan voorzieningen voor bezoekers ligt op loopafstand.

Zoek alternatieven naar Agios Kirikos Limnos Veerboten