Veerboot ticket zoeken

Zoek Agios Kirikos Patmos veerboten met Ferries.nl

Op Ferries.nl kunt u gemakkelijk tickets voor veerboten van Agios Kirikos naar Patmos boeken met veerbootmaatschappijen.

Ferries.nl maakt het voor u makkelijk om goedkope en betaalbare Agios Kirikos Patmos Veerboten tickets te vinden. Voor meer informatie en een snelle offerte voor Agios Kirikos Patmos, selecteert u de gewenste route uit het menu aan de linkerkant, het aantal passagiers (inclusief de bestuurder en klik vervolgens op ‘Zoek’!

Op zoek naar Agios Kirikos Patmos alternatieven? Klik dan op een van de alternatieve links hieronder.

Agios Kirikos Patmos Veerboten

Agios Kirikos Gids

Agios Kirikos, de hoofdstad van Ikaria, ligt aan de zuidoostelijke kust en werd zo'n 300 jaar geleden opgericht door zeilers. Alle openbare diensten naar het eiland kunnen binnen de haven worden gevonden, alsmede regelmatige veerdiensten naar de omliggende eilanden.

Patmos Gids

Patmos is een klein Grieks eiland gelegen aan de Egeïsche Zee en de noordelijkste van de Dodekanesos. De haven van Patmos ligt in het dorpje Skala en is goed bereikbaar per bus en over de weg, en wordt goed aangegeven in het Grieks en Engels, hoewel de faciliteiten binnen de haven zijn zeer beperkt.

Zoek alternatieven naar Agios Kirikos Patmos Veerboten