Veerboot ticket zoeken

Zoek Agistri Egina veerboten met Ferries.nl

U krijgt de mogelijkheid om prijzen bij alle maatschappijen te vergelijken, zodat u de beste betaalbare Agistri Egina Veerboten overtocht kunt krijgen. We ontvangen live informatie van verschillende veerbootmaatschappijen, dit maakt het mogelijk om u de ideale en voordeligste tickets te bieden.

Met Ferries.nl, het boeken van uw Agistri naar Egina ferry tickets is ongelooflijk eenvoudig! Selecteer uw plaats van vertrek, kies Agistri Egina of indien gewenst een andere bestemming, gevolgd door het aantal passagiers en klik vervolgens op de knop ‘Zoek’!

Agistri Egina Veerboten

Agistri Gids

Het eiland Agistri is een van de mooiste van de Saronische Eilanden en is slechts een korte boottocht vanaf Athene. Agistri heeft een kleine haven en een schilderachtige vissershaven omringd door taverna's waar verse lokale vis wordt geserveerd. U kunt redlijk eenvoudig met het openbaar vervoer; met taxi, bus, of zelfs het toeristisch treintje.

Egina Gids

Aegina Stad is gelegen aan de noordwest kust. Dit charmante stadje kan worden verkend te voet in minder dan een uur. De stad biedt een schat aan lokale producten op kleine kraampjes langs de kade, en een vismarkt is op korte loopafstand van de haven. Aegina Stad heeft regelmatige veerdiensten van en naar Athene met gemakkelijke toegang tot alle openbaar vervoer.

Zoek alternatieven naar Agistri Egina Veerboten