Veerboot ticket zoeken

Zoek Agistri Piraeus veerboten met Ferries.nl

Op Ferries.nl kunt u gemakkelijk tickets voor veerboten van Agistri naar Piraeus boeken met veerbootmaatschappijen.

Ferries.nl maakt het voor u makkelijk om goedkope en betaalbare Agistri Piraeus Veerboten tickets te vinden. Voor meer informatie en een snelle offerte voor Agistri Piraeus, selecteert u de gewenste route uit het menu aan de linkerkant, het aantal passagiers (inclusief de bestuurder en klik vervolgens op ‘Zoek’!

Op zoek naar Agistri Piraeus alternatieven? Klik dan op een van de alternatieve links hieronder.

Agistri Piraeus Veerboten

Agistri Gids

Het eiland Agistri is een van de mooiste van de Saronische Eilanden en is slechts een korte boottocht vanaf Athene. Agistri heeft een kleine haven en een schilderachtige vissershaven omringd door taverna's waar verse lokale vis wordt geserveerd. U kunt redlijk eenvoudig met het openbaar vervoer; met taxi, bus, of zelfs het toeristisch treintje.

Piraeus Gids

Piraeus is een havenstad, gelegen in de regio Attica in Griekenland. Piraeus is de drukste haven van Griekenland en de grootste van Europa en verwelkomt miljoenen passagiers het hele jaar door. De passagiersterminal biedt uitstekende faciliteiten om zoveel mogelijk het aantal bezoekers tegemoet te komen, met frequente bus- en treindiensten direct in de terminal.

Zoek alternatieven naar Agistri Piraeus Veerboten