Veerboot ticket zoeken

Zoek Algeciras Ceuta veerboten met Ferries.nl

Op Ferries.nl vindt u de goedkoopste tickets voor Algeciras Ceuta Veerboten. Wij bieden ticketprijzen voor overtochten van Algeciras naar Ceuta van alle veerbootmaatschappijen

Om aanbiedingen te kunnen zien, selecteert u gewenste route en het aantal passagiers (inclusief de bestuurder, indien van toepassing) en klikt u op zoek! U krijgt een overzicht te zien van de beschikbare laagste Algeciras Ceuta prijzen.

Voor een alternatieve route, zie de Algeciras or Ceuta alternatieven hieronder.

Algeciras Ceuta Veerboten

  • Balearia
    7 Dagelijks Algeciras Ceuta afvaarten (1uur 0m)
  • Trasmediterranea
    3 Dagelijks Algeciras Ceuta afvaarten (1uur 10m)
  • FRS
    8 Dagelijks Algeciras Ceuta afvaarten (1uur 0m)

Algeciras Gids

Algeciras is een havenstad en ligt in het zuiden van de Spaanse provincie Cádiz. De haven is een van de grootste van Europa met drukke passagiers-en goederenvervoer. De mooie centrale stadsplein ligt niet ver van de belangrijkste haven en jachthaven, en biedt een scala aan faciliteiten zoals prachtige restaurants en boutique stijl winkels.

Ceuta Gids

Ceuta is een stad in Spanje gelegen aan de noordkust van Afrika. De stad heeft een drukke haven, met regelmatige diensten vanuit andere delen van Spanje, en biedt gemakkelijke toegang tot het openbaar vervoer en taxi's in de stad. Ceuta kunt u het beste te voet verkennen.

Zoek alternatieven naar Algeciras Ceuta Veerboten