Veerboot ticket zoeken

Zoek Alonissos Glossa veerboten met Ferries.nl

U krijgt de mogelijkheid om prijzen bij alle maatschappijen te vergelijken, zodat u de beste betaalbare Alonissos Glossa Veerboten overtocht kunt krijgen. We ontvangen live informatie van verschillende veerbootmaatschappijen, dit maakt het mogelijk om u de ideale en voordeligste tickets te bieden.

Met Ferries.nl, het boeken van uw Alonissos naar Glossa ferry tickets is ongelooflijk eenvoudig! Selecteer uw plaats van vertrek, kies Alonissos Glossa of indien gewenst een andere bestemming, gevolgd door het aantal passagiers en klik vervolgens op de knop ‘Zoek’!

Alonissos Glossa Veerboten

Alonissos Gids

Alonissos is een Grieks eiland in de Egeïsche Zee, dat deel uitmaakt van de eilandengroep de Sporaden. Het eiland heeft een eigen haven en een schat van beschermde mariene leven, dat is de reden waarom de eerste Griekse Marine Park in Alonissos opgericht is. Er zijn regelmatige veerdiensten en in de omgeving kunt u onder andere zeilen en vissen.

Glossa Gids

Glossa is gelegen in het noordwestelijke deel van het eiland Skopelos in de Noordelijke Sporaden. De kleine haven van Glossa heeft beperkte faciliteiten bij uitstappen, maar het stadje is vrijwel ongerept en vol leuke taverna's en mooie huizen. De beste manier om de stad te verkennen is te voet, hoewel zeer heuvelachtig.

Zoek alternatieven naar Alonissos Glossa Veerboten