Veerboot ticket zoeken

Zoek Amsterdam Newcastle veerboten met Ferries.nl

Ferries.nl, biedt tickets voor veerboten van Amsterdam naar Newcastle met alle veerbootmaatschappijen.

Voor meer informatie over Amsterdam Newcastle Veerboten waaronder dienstregelingen, prijzen en hoe u goedkope overtochten kunt boeken, selecteert u de gewenste route uit het menu aan de linkerkant, het aantal passagiers en klikt u vervolgens op ‘Zoek’. Het vinden van goedkope tickets op Ferries.nl kan niet eenvoudiger!.

Vind u niet wat u zoekt, of wilt u Amsterdam Newcastle prijzen en dienstregelingen vergelijken, bekijk dan een van de alternatieven op deze pagina.

Amsterdam Newcastle Veerboten

  • DFDS Seaways
    7 Wekelijks Amsterdam Newcastle afvaarten (16uur 45m)

Amsterdam Gids

Amsterdam is de hoofdstad en de meest bevolkte stad van Nederland. IJmuiden, de havenstad en enige toegangspoort voor grote zeeschepen en cruiseboten ligt in het noorden van Nederland. De haven ligt op loopafstand van het openbaar vervoer.

Newcastle Gids

Newcastle Upon Tyne ligt in de wijk Tyne and Wear in Noord -Engeland. De haven van Newcastle ligt acht mijl ten oosten van het centrum van Newcastle, op de noordelijke oever van de rivier de Tyne. De passagiersterminal heeft uitzonderlijke faciliteiten en de weg aansluitingen zijn goed aangegeven vanaf het centrum. Busverbindingen liggen op ongeveer 20 minuten afstand van de terminal.

Zoek alternatieven naar Amsterdam Newcastle Veerboten