Veerboot ticket zoeken

Zoek Anafi Chalki veerboten met Ferries.nl

Op Ferries.nl kunt u gemakkelijk tickets voor veerboten van Anafi naar Chalki boeken met veerbootmaatschappijen.

Ferries.nl maakt het voor u makkelijk om goedkope en betaalbare Anafi Chalki Veerboten tickets te vinden. Voor meer informatie en een snelle offerte voor Anafi Chalki, selecteert u de gewenste route uit het menu aan de linkerkant, het aantal passagiers (inclusief de bestuurder en klik vervolgens op ‘Zoek’!

Op zoek naar Anafi Chalki alternatieven? Klik dan op een van de alternatieve links hieronder.

Anafi Chalki Veerboten

  • Anek Lines
    2 Wekelijks Anafi Chalki afvaarten (13uur 50m)

Anafi Gids

Anafi behoort tot de Griekse eilandengroep Cycladen en ligt ten oosten van Santorini. Dit prachtige eiland telt ruim 300 inwoners en is zo klein dat je gemakkelijk kunt lopen van de ene kant naar de andere. Anafi is alleen per boot bereikbaar, met regelmatige en betrouwbare veerdiensten van en naar het vasteland. De haven ligt op loopafstand van het openbaar vervoer.

Chalki Gids

Chalki is onderdeel van de Dodekanesos eilanden en ligt op ongeveer 4 mijl ten westen van Rhodos. Het enige dorp op Chalki is gebouwd rond de haven, zodat alle voorzieningen gemakkelijk te bereiken zijn. De haven heeft regelmatige veerdiensten naar andere Dodekanesos eilanden. Het piepkleine eiland kan geheel te voet worden verkend en heeft geen motorvoertuigen, waardoor het een perfecte rustige sfeer om te ontspannen.

Zoek alternatieven naar Anafi Chalki Veerboten