Veerboot ticket zoeken

Zoek Anafi Diafani veerboten met Ferries.nl

Ferries.nl, biedt tickets voor veerboten van Anafi naar Diafani met alle belangrijke veerbootmaatschappijen.

Wij bieden fantastische tarieven voor alle Anafi Diafani Veerboten, bekijk dus alle prijzen op Ferries.nl, je zult niet teleurgesteld worden! Voor meer informatie over Anafi Diafani overtochten zoals dienstregelingen, ticketprijzen en informatie over hoe u Anafi Diafani overtochten kunt boeken, selecteert u de gewenste route uit het menu aan de linkerkant, het aantal passagiers en klik vervolgens op ‘Zoek’!

Indien u een offerte wilt krijgen of alternatieven bekijken, gaat u dan naar een van de onderstaande Anafi Diafani links.

Anafi Diafani Veerboten

  • Anek Lines
    2 Wekelijks Anafi Diafani afvaarten (11uur 20m)

Anafi Gids

Anafi behoort tot de Griekse eilandengroep Cycladen en ligt ten oosten van Santorini. Dit prachtige eiland telt ruim 300 inwoners en is zo klein dat je gemakkelijk kunt lopen van de ene kant naar de andere. Anafi is alleen per boot bereikbaar, met regelmatige en betrouwbare veerdiensten van en naar het vasteland. De haven ligt op loopafstand van het openbaar vervoer.

Diafani Gids

Het kleine dorp Diafani ligt in Griekenland en is onderdeel van de Dodecanese, een archipel gelegen in het Zuidoost deel van Egeïsche Zee. De nieuwe haven van Diafani werd in 1995 geopened en wordt vooral gebruikt door de grote passagiersschepen.

Zoek alternatieven naar Anafi Diafani Veerboten