Veerboot ticket zoeken

Zoek Anafi Lavrio veerboten met Ferries.nl

Ferries.nl, biedt tickets voor veerboten van Anafi naar Lavrio met alle belangrijke veerbootmaatschappijen.

Wij bieden fantastische tarieven voor alle Anafi Lavrio Veerboten, bekijk dus alle prijzen op Ferries.nl, je zult niet teleurgesteld worden! Voor meer informatie over Anafi Lavrio overtochten zoals dienstregelingen, ticketprijzen en informatie over hoe u Anafi Lavrio overtochten kunt boeken, selecteert u de gewenste route uit het menu aan de linkerkant, het aantal passagiers en klik vervolgens op ‘Zoek’!

Anafi Lavrio Veerboten

  • SeaJets
    1 1 wekelijks Anafi Lavrio afvaarten (9uur 30m)

Anafi Gids

Anafi behoort tot de Griekse eilandengroep Cycladen en ligt ten oosten van Santorini. Dit prachtige eiland telt ruim 300 inwoners en is zo klein dat je gemakkelijk kunt lopen van de ene kant naar de andere. Anafi is alleen per boot bereikbaar, met regelmatige en betrouwbare veerdiensten van en naar het vasteland. De haven ligt op loopafstand van het openbaar vervoer.

Lavrio Gids

Lavrio is een havenstad gelegen in het zuidoosten van Attica, Griekenland. Lavrio is onlangs veranderd door de bouw van een nieuwe haven en de belangrijkste ferry terminal, en een belangrijke hub voor schepen naar de Cycladen eilanden.

Zoek alternatieven naar Anafi Lavrio Veerboten