Veerboot ticket zoeken

Zoek Anafi Milos veerboten met Ferries.nl

Op Ferries.nl vindt u de goedkoopste tickets voor Anafi Milos Veerboten. Wij bieden ticketprijzen voor overtochten van Anafi naar Milos van alle veerbootmaatschappijen

Om aanbiedingen te kunnen zien, selecteert u gewenste route en het aantal passagiers (inclusief de bestuurder, indien van toepassing) en klikt u op zoek! U krijgt een overzicht te zien van de beschikbare laagste Anafi Milos prijzen.

Voor een alternatieve route, zie de Anafi or Milos alternatieven hieronder.

Anafi Milos Veerboten

  • Anek Lines
    1 1 wekelijks Anafi Milos afvaarten (6uur 40m)

Anafi Gids

Anafi behoort tot de Griekse eilandengroep Cycladen en ligt ten oosten van Santorini. Dit prachtige eiland telt ruim 300 inwoners en is zo klein dat je gemakkelijk kunt lopen van de ene kant naar de andere. Anafi is alleen per boot bereikbaar, met regelmatige en betrouwbare veerdiensten van en naar het vasteland. De haven ligt op loopafstand van het openbaar vervoer.

Milos Gids

Milos is een Grieks eiland in de Egeïsche Zee en ligt meest zuidelijke eiland van de Cycladen. Het eiland is beroemd om het standbeeld van Aphrodite. De haven van Milos ligt in de havenstad van Adamas, in het midden van het eiland. De haven heeft beperkte faciliteiten, maar ligt in de nabijheid van de stad, waar u alle voorzieningen vindt en toegang krijgt tot het openbaar vervoer.

Zoek alternatieven naar Anafi Milos Veerboten