Veerboot ticket zoeken

Zoek Anafi Piraeus veerboten met Ferries.nl

Op Ferries.nl vindt u veerboten van Anafi naar Piraeus met alle veerbootmaatschappijen.

Ferries.nl maakt het makkelijk om goedkope Anafi Piraeus Veerboten te vinden. Selecteer de gewenste route uit het menu aan de linkerkant, het aantal passagiers en klik vervolgens op ‘Zoek’! U vindt snel en gemakkelijk de beschikbare dienstregelingen, Anafi Piraeus ticketprijzen en informatie over hoe u uw overtocht kunt boeken.

Voor een alternatieve route, zie de Anafi Piraeus alternatieven hieronder.

Anafi Piraeus Veerboten

Anafi Gids

Anafi behoort tot de Griekse eilandengroep Cycladen en ligt ten oosten van Santorini. Dit prachtige eiland telt ruim 300 inwoners en is zo klein dat je gemakkelijk kunt lopen van de ene kant naar de andere. Anafi is alleen per boot bereikbaar, met regelmatige en betrouwbare veerdiensten van en naar het vasteland. De haven ligt op loopafstand van het openbaar vervoer.

Piraeus Gids

Piraeus is een havenstad, gelegen in de regio Attica in Griekenland. Piraeus is de drukste haven van Griekenland en de grootste van Europa en verwelkomt miljoenen passagiers het hele jaar door. De passagiersterminal biedt uitstekende faciliteiten om zoveel mogelijk het aantal bezoekers tegemoet te komen, met frequente bus- en treindiensten direct in de terminal.

Zoek alternatieven naar Anafi Piraeus Veerboten