Veerboot ticket zoeken

Zoek Andros Rafina veerboten met Ferries.nl

Ferries.nl, biedt tickets voor veerboten van Andros naar Rafina met alle belangrijke veerbootmaatschappijen.

Wij bieden fantastische tarieven voor alle Andros Rafina Veerboten, bekijk dus alle prijzen op Ferries.nl, je zult niet teleurgesteld worden! Voor meer informatie over Andros Rafina overtochten zoals dienstregelingen, ticketprijzen en informatie over hoe u Andros Rafina overtochten kunt boeken, selecteert u de gewenste route uit het menu aan de linkerkant, het aantal passagiers en klik vervolgens op ‘Zoek’!

Indien u een offerte wilt krijgen of alternatieven bekijken, gaat u dan naar een van de onderstaande Andros Rafina links.

Andros Rafina Veerboten

Andros Gids

Andros is het meest noordelijke eiland van de Cycladen, en heeft nog steeds de traditionele Griekse charme. Omdat het eiland in slechts 1 uur per boot bereikbaar is vanaf Athene naar de haven van Gavrio, het is uitgegroeid tot een populair toevluchtsoord.

Rafina Gids

Rafina is een traditionele havenstad gelegen aan de oostkust van het zuidelijke Griekse vasteland. De kleine, traditionele Griekse stad heeft een verscheidenheid aan visrestaurants en cafes en is een populaire bestemming voor toeristen vanwege de nabijheid van Athene. De drukke haven heeft regelmatige verbindingen met andere Cycladen en heeft goede voorzieningen voor passagiers.

Zoek alternatieven naar Andros Rafina Veerboten