Veerboot ticket zoeken

Zoek Arrecife Las Palmas veerboten met Ferries.nl

Op Ferries.nl vindt u de goedkoopste tickets voor Arrecife Las Palmas Veerboten. Wij bieden ticketprijzen voor overtochten van Arrecife naar Las Palmas van alle veerbootmaatschappijen

Om aanbiedingen te kunnen zien, selecteert u gewenste route en het aantal passagiers (inclusief de bestuurder, indien van toepassing) en klikt u op zoek! U krijgt een overzicht te zien van de beschikbare laagste Arrecife Las Palmas prijzen.

Voor een alternatieve route, zie de Arrecife or Las Palmas alternatieven hieronder.

Arrecife Las Palmas Veerboten

Arrecife Gids

Arrecife is een stad op de Canarische Eilanden, gelegen aan de oostzijde van het eiland Lanzarote. De stad werd in de vijftiende eeuw een vissersdorp en is vernoemd naar de vulkanische gesteente rif dat het strand bestrijkt. Arrecife is vooral een havenstad, en in 1852, de wet verleende de eilanden immuniteit van douane en accijnzen.

Las Palmas Gids

Las Palmas is de hoofdstad van Gran Canaria, Spanje en een van de Canarische Eilanden. De haven van Las Palmas is goed uitgerust met alle voorzieningen die u van een belangrijke haven kunt verwachten, en is gemakkelijk bereikbaar via drie belangrijke snelwegen.

Zoek alternatieven naar Arrecife Las Palmas Veerboten