Veerboot ticket zoeken

Zoek Arrecife Santa Cruz de Tenerife veerboten met Ferries.nl

Op Ferries.nl vindt u veerboten van Arrecife naar Santa Cruz de Tenerife met alle veerbootmaatschappijen.

Ferries.nl maakt het makkelijk om goedkope Arrecife Santa Cruz de Tenerife Veerboten te vinden. Selecteer de gewenste route uit het menu aan de linkerkant, het aantal passagiers en klik vervolgens op ‘Zoek’! U vindt snel en gemakkelijk de beschikbare dienstregelingen, Arrecife Santa Cruz de Tenerife ticketprijzen en informatie over hoe u uw overtocht kunt boeken.

Voor een alternatieve route, zie de Arrecife Santa Cruz de Tenerife alternatieven hieronder.

Arrecife Santa Cruz de Tenerife Veerboten

  • Trasmediterranea
    1 1 wekelijks Arrecife Santa Cruz de Tenerife afvaarten (17uur 1m)
  • Naviera Armas
    7 Wekelijks Arrecife Santa Cruz de Tenerife afvaarten (8uur 40m)

Arrecife Gids

Arrecife is een stad op de Canarische Eilanden, gelegen aan de oostzijde van het eiland Lanzarote. De stad werd in de vijftiende eeuw een vissersdorp en is vernoemd naar de vulkanische gesteente rif dat het strand bestrijkt. Arrecife is vooral een havenstad, en in 1852, de wet verleende de eilanden immuniteit van douane en accijnzen.

Santa Cruz de Tenerife Gids

Santa Cruz de Tenerife is de hoofdstad van de Canarische Eilanden. De drukke haven van Santa Cruz wordt door zowel vissers als passagiers-en commerciële gebruikt. De haven ligt dicht het centrum van de stad, die vol is met prachtige architectuur en prachtige landschappen. De haven biedt een breed scala aan voorzieningen voor personenauto en is goed verbonden met de rest van het eiland, en is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer.

Zoek alternatieven naar Arrecife Santa Cruz de Tenerife Veerboten