Veerboot ticket zoeken

Zoek Astypalea Aegiali veerboten met Ferries.nl

Ferries.nl, biedt tickets voor veerboten van Astypalea naar Aegiali met alle belangrijke veerbootmaatschappijen.

Wij bieden fantastische tarieven voor alle Astypalea Aegiali Veerboten, bekijk dus alle prijzen op Ferries.nl, je zult niet teleurgesteld worden! Voor meer informatie over Astypalea Aegiali overtochten zoals dienstregelingen, ticketprijzen en informatie over hoe u Astypalea Aegiali overtochten kunt boeken, selecteert u de gewenste route uit het menu aan de linkerkant, het aantal passagiers en klik vervolgens op ‘Zoek’!

Indien u een offerte wilt krijgen of alternatieven bekijken, gaat u dan naar een van de onderstaande Astypalea Aegiali links.

Astypalea Aegiali Veerboten

Astypalea Gids

Astypalea behoort tot de Dodekanesos eilanden en is gelegen in het zuidoosten van de Egeïsche Zee. Dit kleine eiland heeft de vorm van een vlinder en is beschreven als 'verloren in tijd', en bekend door de lokale bevolking als 'de bank van de goden'. Er zijn regelmatig veerdiensten van en naar Athene en de omliggende eilanden. De haven ligt op loopafstand van het openbaar vervoer.

Aegiali Gids

Aiyiáli is een kleine haven gebouwd in een diepe vallei met een grote prachtige baai. De haven is goed bereikbaar voor toeristen en is onderdeel van de eilandengroep de Cycladen, met frequente veerdiensten van en naar de omliggende eilanden.

Zoek alternatieven naar Astypalea Aegiali Veerboten