Veerboot ticket zoeken

Zoek Astypalea Donoussa veerboten met Ferries.nl

Op Ferries.nl vindt u veerboten van Astypalea naar Donoussa met alle veerbootmaatschappijen.

Ferries.nl maakt het makkelijk om goedkope Astypalea Donoussa Veerboten te vinden. Selecteer de gewenste route uit het menu aan de linkerkant, het aantal passagiers en klik vervolgens op ‘Zoek’! U vindt snel en gemakkelijk de beschikbare dienstregelingen, Astypalea Donoussa ticketprijzen en informatie over hoe u uw overtocht kunt boeken.

Voor een alternatieve route, zie de Astypalea Donoussa alternatieven hieronder.

Astypalea Donoussa Veerboten

Astypalea Gids

Astypalea behoort tot de Dodekanesos eilanden en is gelegen in het zuidoosten van de Egeïsche Zee. Dit kleine eiland heeft de vorm van een vlinder en is beschreven als 'verloren in tijd', en bekend door de lokale bevolking als 'de bank van de goden'. Er zijn regelmatig veerdiensten van en naar Athene en de omliggende eilanden. De haven ligt op loopafstand van het openbaar vervoer.

Donoussa Gids

Donoussa is de meest oostelijke eiland in de Cycladen en de meest en minst bevolkte van de Cycladen. Het eiland heeft een kleine haven met minimale faciliteiten, hoewel het nabijgelegen dorp een paar winkeltjes en restaurants heeft. Vanwege de grootte van dit kleine eiland, er is geen openbaar vervoer.

Zoek alternatieven naar Astypalea Donoussa Veerboten