Veerboot ticket zoeken

Zoek Astypalea Kalymnos veerboten met Ferries.nl

Op Ferries.nl vindt u de goedkoopste tickets voor Astypalea Kalymnos Veerboten. Wij bieden ticketprijzen voor overtochten van Astypalea naar Kalymnos van alle veerbootmaatschappijen

Om aanbiedingen te kunnen zien, selecteert u gewenste route en het aantal passagiers (inclusief de bestuurder, indien van toepassing) en klikt u op zoek! U krijgt een overzicht te zien van de beschikbare laagste Astypalea Kalymnos prijzen.

Voor een alternatieve route, zie de Astypalea or Kalymnos alternatieven hieronder.

Astypalea Kalymnos Veerboten

Astypalea Gids

Astypalea behoort tot de Dodekanesos eilanden en is gelegen in het zuidoosten van de Egeïsche Zee. Dit kleine eiland heeft de vorm van een vlinder en is beschreven als 'verloren in tijd', en bekend door de lokale bevolking als 'de bank van de goden'. Er zijn regelmatig veerdiensten van en naar Athene en de omliggende eilanden. De haven ligt op loopafstand van het openbaar vervoer.

Kalymnos Gids

Kalymnos is een Grieks eiland in het zuidoosten van de Egeïsche Zee, die deel uitmaakt van de Dodcanese Eilanden. De haven ligt in het hart van het eiland en is de ideale toegangspoort tot de omliggende eilanden. De haven heeft alle voorzieningen die u van een belangrijke haven kunt verwachten.

Zoek alternatieven naar Astypalea Kalymnos Veerboten