Veerboot ticket zoeken

Zoek Astypalea Kos veerboten met Ferries.nl

Ferries.nl, biedt tickets voor veerboten van Astypalea naar Kos met alle belangrijke veerbootmaatschappijen.

Wij bieden fantastische tarieven voor alle Astypalea Kos Veerboten, bekijk dus alle prijzen op Ferries.nl, je zult niet teleurgesteld worden! Voor meer informatie over Astypalea Kos overtochten zoals dienstregelingen, ticketprijzen en informatie over hoe u Astypalea Kos overtochten kunt boeken, selecteert u de gewenste route uit het menu aan de linkerkant, het aantal passagiers en klik vervolgens op ‘Zoek’!

Indien u een offerte wilt krijgen of alternatieven bekijken, gaat u dan naar een van de onderstaande Astypalea Kos links.

Astypalea Kos Veerboten

Astypalea Gids

Astypalea behoort tot de Dodekanesos eilanden en is gelegen in het zuidoosten van de Egeïsche Zee. Dit kleine eiland heeft de vorm van een vlinder en is beschreven als 'verloren in tijd', en bekend door de lokale bevolking als 'de bank van de goden'. Er zijn regelmatig veerdiensten van en naar Athene en de omliggende eilanden. De haven ligt op loopafstand van het openbaar vervoer.

Kos Gids

De Grieks eiland Kos behoot tot de Dodcanese groep, en is na Rhodos de tweede grootste van het eiland groep. Het eiland staat bekend als een populaire toeristische bestemming met mooie stad en de prachtige stranden. De haven van Kos ligt in het centrum, in het noordoosten van het eiland, en is een levendige en bruisende bijenkorf met tal van activiteiten. De haven heeft regelmatige bootverbindingen met het vasteland en de andere Dodekanesos eilanden met uitstekende spoor-, weg- en openbaar vervoer netwerken, en alle voorzieningen die u van een belangrijke haven kunt verwachten.

Zoek alternatieven naar Astypalea Kos Veerboten