Veerboot ticket zoeken

Zoek Astypalea Paros veerboten met Ferries.nl

Ferries.nl, biedt tickets voor veerboten van Astypalea naar Paros met alle belangrijke veerbootmaatschappijen.

Wij bieden fantastische tarieven voor alle Astypalea Paros Veerboten, bekijk dus alle prijzen op Ferries.nl, je zult niet teleurgesteld worden! Voor meer informatie over Astypalea Paros overtochten zoals dienstregelingen, ticketprijzen en informatie over hoe u Astypalea Paros overtochten kunt boeken, selecteert u de gewenste route uit het menu aan de linkerkant, het aantal passagiers en klik vervolgens op ‘Zoek’!

Indien u een offerte wilt krijgen of alternatieven bekijken, gaat u dan naar een van de onderstaande Astypalea Paros links.

Astypalea Paros Veerboten

Astypalea Gids

Astypalea behoort tot de Dodekanesos eilanden en is gelegen in het zuidoosten van de Egeïsche Zee. Dit kleine eiland heeft de vorm van een vlinder en is beschreven als 'verloren in tijd', en bekend door de lokale bevolking als 'de bank van de goden'. Er zijn regelmatig veerdiensten van en naar Athene en de omliggende eilanden. De haven ligt op loopafstand van het openbaar vervoer.

Paros Gids

Paros maakt deel uit van de Cycladen eilanden en is gelegen aan de Egeïsche Zee in Griekenland. De haven is een belangrijkste verkeersknooppunt van de Cycladen. Het eiland biedt prachtige stranden en een bruisende nachtleven, waardoor het een populaire tussenstop voor toeristen is. De haven is zeer gemakkelijk te vinden van alle delen van het eiland en is volledig uitgerust met faciliteiten die u van een belangrijke haven kunt verwachten.

Zoek alternatieven naar Astypalea Paros Veerboten