Veerboot ticket zoeken

Zoek Astypalea Tilos veerboten met Ferries.nl

Op Ferries.nl vindt u veerboten van Astypalea naar Tilos met alle veerbootmaatschappijen.

Ferries.nl maakt het makkelijk om goedkope Astypalea Tilos Veerboten te vinden. Selecteer de gewenste route uit het menu aan de linkerkant, het aantal passagiers en klik vervolgens op ‘Zoek’! U vindt snel en gemakkelijk de beschikbare dienstregelingen, Astypalea Tilos ticketprijzen en informatie over hoe u uw overtocht kunt boeken.

Voor een alternatieve route, zie de Astypalea Tilos alternatieven hieronder.

Astypalea Tilos Veerboten

Astypalea Gids

Astypalea behoort tot de Dodekanesos eilanden en is gelegen in het zuidoosten van de Egeïsche Zee. Dit kleine eiland heeft de vorm van een vlinder en is beschreven als 'verloren in tijd', en bekend door de lokale bevolking als 'de bank van de goden'. Er zijn regelmatig veerdiensten van en naar Athene en de omliggende eilanden. De haven ligt op loopafstand van het openbaar vervoer.

Tilos Gids

Tilos is een klein Grieks eiland aan de Egeïsche Zee, maakt deel uit van de Dodekanesos eilanden en is gelegen tussen Kos en Rhodos. Tilos is van oudsher een kleine vissershaven met een klein wegennet over het eiland. Het eiland is het best te voet te verkennen. De haven van Tilos is klein met beperkte faciliteiten.

Zoek alternatieven naar Astypalea Tilos Veerboten