Veerboot ticket zoeken

Zoek Bar Bari veerboten met Ferries.nl

Op Ferries.nl kunt u gemakkelijk tickets voor veerboten van Bar naar Bari boeken met veerbootmaatschappijen.

Ferries.nl maakt het voor u makkelijk om goedkope en betaalbare Bar Bari Veerboten tickets te vinden. Voor meer informatie en een snelle offerte voor Bar Bari, selecteert u de gewenste route uit het menu aan de linkerkant, het aantal passagiers (inclusief de bestuurder en klik vervolgens op ‘Zoek’!

Op zoek naar Bar Bari alternatieven? Klik dan op een van de alternatieve links hieronder.

Bar Bari Veerboten

  • Jadrolinija
    2 Wekelijks Bar Bari afvaarten (7uur 30m)

Bar Gids

Bar is een kustplaats en de belangrijkste zeehaven van Montenegro. De stad trekt veel toeristen, want het is bekend als een van de zonnigste in het Middellandse Zeegebied. Bar heeft een rijke geschiedenis met legendes van feeën in grotten evenals prachtige en gevarieerde vegetatie. De haven is het meest herkenbare deel van de stad, met snelle en gemakkelijke toegang tot alle openbaar vervoer.

Bari Gids

Bari is een hoofdstad op de Adriatische zee in Italië, en staat bekend als een haven en universiteitsstad. Bari zit vol met historische architectuur, zoals de prachtige basiliek van Sint Nicolaas gebouwd in 1087. De stad heeft twee zeehavens, de Oude Haven en de Nieuwe Haven. De oude haven wordt gebruikt voor vissersvaartuigen en het nieuwe goed uitgerust voor alle vaartuigen. De passagiersterminal heeft toeristische voorzieningen zoals bankieren, winkelen en toegang tot alle belangrijke openbaar vervoer.

Zoek alternatieven naar Bar Bari Veerboten