Veerboot ticket zoeken

Zoek Barcelona Civitavecchia veerboten met Ferries.nl

U krijgt de mogelijkheid om prijzen bij alle maatschappijen te vergelijken, zodat u de beste betaalbare Barcelona Civitavecchia Veerboten overtocht kunt krijgen. We ontvangen live informatie van verschillende veerbootmaatschappijen, dit maakt het mogelijk om u de ideale en voordeligste tickets te bieden.

Met Ferries.nl, het boeken van uw Barcelona naar Civitavecchia ferry tickets is ongelooflijk eenvoudig! Selecteer uw plaats van vertrek, kies Barcelona Civitavecchia of indien gewenst een andere bestemming, gevolgd door het aantal passagiers en klik vervolgens op de knop ‘Zoek’!

Barcelona Civitavecchia Veerboten

  • Grimaldi Lines
    4 Wekelijks Barcelona Civitavecchia afvaarten (20uur 0m)

Barcelona Gids

Barcelona is de hoofdstad van Catalonië en de tweede grootste stad van Spanje. De stad is tegenwoordig een wereldleider in het toerisme en handel waardoor het een van 's werelds belangrijkste globale steden is. Barcelona is ook een belangrijk verkeersknooppunt met een van de belangrijkste havens van Europa, met een uitgebreide netwerken van snelwegen en trein verbindingen naar Frankrijk en de rest van Europa.

Civitavecchia Gids

Civitavecchia is een stad gelegen de provincie Rome en een haven in de Tyrreense Zee. De naam Civitavecchia betekent 'oude stad'. Omdat de haven in het midden van de Middellandse Zee ligt, is het een van de drukste en meest efficiënte haven van Italië. De haven heeft alle voorzieningen die u van een belangrijke haven kunt verwachten, met gemakkelijke toegang tot de Europese wegen-en spoorwegen netwerken.

Zoek alternatieven naar Barcelona Civitavecchia Veerboten