Veerboot ticket zoeken

Zoek Barcelona Formentera veerboten met Ferries.nl

Op Ferries.nl vindt u de goedkoopste tickets voor Barcelona Formentera Veerboten. Wij bieden ticketprijzen voor overtochten van Barcelona naar Formentera van alle veerbootmaatschappijen

Om aanbiedingen te kunnen zien, selecteert u gewenste route en het aantal passagiers (inclusief de bestuurder, indien van toepassing) en klikt u op zoek! U krijgt een overzicht te zien van de beschikbare laagste Barcelona Formentera prijzen.

Voor een alternatieve route, zie de Barcelona or Formentera alternatieven hieronder.

Barcelona Formentera Veerboten

  • Balearia
    5 Wekelijks Barcelona Formentera afvaarten (9uur 32m)

Barcelona Gids

Barcelona is de hoofdstad van Catalonië en de tweede grootste stad van Spanje. De stad is tegenwoordig een wereldleider in het toerisme en handel waardoor het een van 's werelds belangrijkste globale steden is. Barcelona is ook een belangrijk verkeersknooppunt met een van de belangrijkste havens van Europa, met een uitgebreide netwerken van snelwegen en trein verbindingen naar Frankrijk en de rest van Europa.

Formentera Gids

Formentera is een klein en het meest zuidelijke gelegen eiland van de Balearen in Spanje, en is alleen toegankelijk per boot. Bekend om haar natuurlijke schoonheid en de witte zandstranden, Formentera is uitgegroeid tot een bestemming voor watersportliefhebbers. De haven van Formentera heeft alle voorzieningen binnen handbereik met restaurants en uitgaansgelegenheden het hele jaar open.

Zoek alternatieven naar Barcelona Formentera Veerboten