Veerboot ticket zoeken

Zoek Barcelona Porto Torres veerboten met Ferries.nl

Op Ferries.nl vindt u de goedkoopste tickets voor Barcelona Porto Torres Veerboten. Wij bieden ticketprijzen voor overtochten van Barcelona naar Porto Torres van alle veerbootmaatschappijen

Om aanbiedingen te kunnen zien, selecteert u gewenste route en het aantal passagiers (inclusief de bestuurder, indien van toepassing) en klikt u op zoek! U krijgt een overzicht te zien van de beschikbare laagste Barcelona Porto Torres prijzen.

Voor een alternatieve route, zie de Barcelona or Porto Torres alternatieven hieronder.

Barcelona Porto Torres Veerboten

  • Grimaldi Lines
    3 Wekelijks Barcelona Porto Torres afvaarten (12uur 15m)

Barcelona Gids

Barcelona is de hoofdstad van Catalonië en de tweede grootste stad van Spanje. De stad is tegenwoordig een wereldleider in het toerisme en handel waardoor het een van 's werelds belangrijkste globale steden is. Barcelona is ook een belangrijk verkeersknooppunt met een van de belangrijkste havens van Europa, met een uitgebreide netwerken van snelwegen en trein verbindingen naar Frankrijk en de rest van Europa.

Porto Torres Gids

Porto Torres is gelegen aan de kust van noordwest Sardinië. De haven van Porto Torres heeft beperkt passagiersvoorzieningen, vanwege de ligging, alle voorzieningen zijn slechts een korte loopafstand, met toegang tot lokale wegen en het openbaar vervoer.

Zoek alternatieven naar Barcelona Porto Torres Veerboten