Veerboot ticket zoeken

Zoek Bastia Piombino veerboten met Ferries.nl

Ferries.nl, biedt tickets voor veerboten van Bastia naar Piombino met alle veerbootmaatschappijen.

Voor meer informatie over Bastia Piombino Veerboten waaronder dienstregelingen, prijzen en hoe u goedkope overtochten kunt boeken, selecteert u de gewenste route uit het menu aan de linkerkant, het aantal passagiers en klikt u vervolgens op ‘Zoek’. Het vinden van goedkope tickets op Ferries.nl kan niet eenvoudiger!.

Vind u niet wat u zoekt, of wilt u Bastia Piombino prijzen en dienstregelingen vergelijken, bekijk dan een van de alternatieven op deze pagina.

Bastia Piombino Veerboten

  • Corsica Ferries
    1 1 wekelijks Bastia Piombino afvaarten (2uur 52m)
  • Moby Lines
    4 Wekelijks Bastia Piombino afvaarten (3uur 30m)

Bastia Gids

Bastia is een havenstad in het noordoosten van het Franse eiland Corsica en een van de belangrijkste havens van het eiland, vooral beroemd om zijn wijnen. De haven is een belangrijke economische troef voor de stad en verwelkomt duizenden ferry passagiers (te voet en met auto’s) in de zomermaanden. Ten noorden van de haven is de jachthaven Toga, met jacht en zeil faciliteiten evenals bars, restaurants en nachtclubs.

Piombino Gids

Piombino is een Italiaanse stad in de provincie Livorno, en is een van de grootste havens aan de westkust van Italië. De haven biedt een goede variëteit aan passagiersfaciliteiten en is gemakkelijk bereikbaar vanaf de snelweg.

Zoek alternatieven naar Bastia Piombino Veerboten