Veerboot ticket zoeken

Veerboot Havens in België

Klik voor Kaart

Bestemmingen in België

Veerboten naar België via Ferries.nl

Op Ferries.nl vindt u Veerboten naar België bij alle belangrijke veerbootmaatschappijen, vanuit de meeste bekende havens, evenals enkele minder bekende havens!

Ferries.nl biedt 1 ferry overtochten naar België bij 1 veerbootmaatschappijen, vanuit 1 veerboot havens met een keuze uit ongeveer 1 bestemmingen in België.

Zie hieronder voor meer informatie over ferry overtochten naar België, of vraag een offerte aan door de gewenste route uit het menu te kiezen!

Gaat u de andere kant op? Bezoek dan onze Veerboten van België pagina!

België Gids

België is echt een van de mooiste landen van Europa. Ondergedompeld in cultuur en geschiedenis hoewel de meeste denken alleen maar aan chocolade en bier, de hoofdstad Brussel is bekend voor geweldige Art Nouveau architectuur, fantastische restaurants en chocoladewinkels natuurlijk. Antwerpen heeft de grootste diamantslijperij industrie ter wereld en is sindsdien bekend geworden als een mode plaats met antiekwinkels, interessante galeries en prachtige diamant winkels, omgeven door barokke architectuur. Hoewel België bekend staat als zeer plat, Gent is prachtig te bewonderen vanaf de grachten en was na Parijs ooit de machtigste en grootste stad in de Middeleeuwen. Gent is per boot langs de Vlaamse waterwegen te verkennen.

Veerboten naar België