Veerboot ticket zoeken

Zoek Bodrum Kos veerboten met Ferries.nl

Op Ferries.nl vindt u veerboten van Bodrum naar Kos met alle veerbootmaatschappijen.

Ferries.nl maakt het makkelijk om goedkope Bodrum Kos Veerboten te vinden. Selecteer de gewenste route uit het menu aan de linkerkant, het aantal passagiers en klik vervolgens op ‘Zoek’! U vindt snel en gemakkelijk de beschikbare dienstregelingen, Bodrum Kos ticketprijzen en informatie over hoe u uw overtocht kunt boeken.

Voor een alternatieve route, zie de Bodrum Kos alternatieven hieronder.

Bodrum Kos Veerboten

Bodrum Gids

Bodrum is een havenstad in de zuidwestelijke Egeïsche regio van Turkije. Bodrum Castle werd gebouwd in de 15e eeuw en is goed zichtbaar vanaf de haven. Bodrum is de thuisbasis van het museum van onderwaterarcheologie. De havenstad is uitgegroeid tot een bekende bestemming voor bezoekers met luxe jachten, alsmede luxe cruiseschepen.

Kos Gids

De Grieks eiland Kos behoot tot de Dodcanese groep, en is na Rhodos de tweede grootste van het eiland groep. Het eiland staat bekend als een populaire toeristische bestemming met mooie stad en de prachtige stranden. De haven van Kos ligt in het centrum, in het noordoosten van het eiland, en is een levendige en bruisende bijenkorf met tal van activiteiten. De haven heeft regelmatige bootverbindingen met het vasteland en de andere Dodekanesos eilanden met uitstekende spoor-, weg- en openbaar vervoer netwerken, en alle voorzieningen die u van een belangrijke haven kunt verwachten.

Zoek alternatieven naar Bodrum Kos Veerboten