Veerboot ticket zoeken

Zoek Cadiz Santa Cruz de Tenerife veerboten met Ferries.nl

Op Ferries.nl vindt u de goedkoopste tickets voor Cadiz Santa Cruz de Tenerife Veerboten. Wij bieden ticketprijzen voor overtochten van Cadiz naar Santa Cruz de Tenerife van alle veerbootmaatschappijen

Om aanbiedingen te kunnen zien, selecteert u gewenste route en het aantal passagiers (inclusief de bestuurder, indien van toepassing) en klikt u op zoek! U krijgt een overzicht te zien van de beschikbare laagste Cadiz Santa Cruz de Tenerife prijzen.

Voor een alternatieve route, zie de Cadiz or Santa Cruz de Tenerife alternatieven hieronder.

Cadiz Santa Cruz de Tenerife Veerboten

  • Trasmediterranea
    1 1 wekelijks Cadiz Santa Cruz de Tenerife afvaarten (49uur 0m)

Cadiz Gids

Cadiz is een havenstad gelegen in het zuidwesten van Spanje en is sinds de 18e eeuw de thuishaven van de Spaanse Marine. De stad heeft een rijke geschiedenis en heeft een schat aan historische bezienswaardigheden, evenals parken verspreid over de stad, vol met exotische planten en enorme bomen, verondersteld te zijn gekocht aan Spanje door Columbus.

Santa Cruz de Tenerife Gids

Santa Cruz de Tenerife is de hoofdstad van de Canarische Eilanden. De drukke haven van Santa Cruz wordt door zowel vissers als passagiers-en commerciële gebruikt. De haven ligt dicht het centrum van de stad, die vol is met prachtige architectuur en prachtige landschappen. De haven biedt een breed scala aan voorzieningen voor personenauto en is goed verbonden met de rest van het eiland, en is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer.

Zoek alternatieven naar Cadiz Santa Cruz de Tenerife Veerboten