Veerboot ticket zoeken

Zoek Cagliari Palermo veerboten met Ferries.nl

Ferries.nl, biedt tickets voor veerboten van Cagliari naar Palermo met alle veerbootmaatschappijen.

Voor meer informatie over Cagliari Palermo Veerboten waaronder dienstregelingen, prijzen en hoe u goedkope overtochten kunt boeken, selecteert u de gewenste route uit het menu aan de linkerkant, het aantal passagiers en klikt u vervolgens op ‘Zoek’. Het vinden van goedkope tickets op Ferries.nl kan niet eenvoudiger!.

Vind u niet wat u zoekt, of wilt u Cagliari Palermo prijzen en dienstregelingen vergelijken, bekijk dan een van de alternatieven op deze pagina.

Cagliari Palermo Veerboten

  • Tirrenia
    2 Wekelijks Cagliari Palermo afvaarten (12uur 0m)

Cagliari Gids

Cagliari is de hoofdstad van Sardinië in Italië. De stad heeft een van de grootste havens van de Middellandse Zee. De historische haven functioneert sind meer dan 2500 jaar als een commerciele haven en bloeide in de Romeinse tijd. De oude stad heeft een lange geschiedenis vol met mooie art nouveau- architectuur en monumenten.

Palermo Gids

Palermo is een stad en hoofdstad van de autonome regio Sicilië en de provincie Palermo. De haven van Palermo is de grootste op het eiland Sicilië, met regelmatige veerdiensten naar het vasteland van Italië. De haven heeft zeer beperkte faciliteiten, maar heeft regelmatig sneltreinen en busdiensten. De haven ligt in het hart van de stad, met restaurants en winkels.

Zoek alternatieven naar Cagliari Palermo Veerboten