Veerboot ticket zoeken

Zoek Cairnryan Belfast veerboten met Ferries.nl

Ferries.nl, biedt tickets voor veerboten van Cairnryan naar Belfast met alle veerbootmaatschappijen.

Voor meer informatie over Cairnryan Belfast Veerboten waaronder dienstregelingen, prijzen en hoe u goedkope overtochten kunt boeken, selecteert u de gewenste route uit het menu aan de linkerkant, het aantal passagiers en klikt u vervolgens op ‘Zoek’. Het vinden van goedkope tickets op Ferries.nl kan niet eenvoudiger!.

Vind u niet wat u zoekt, of wilt u Cairnryan Belfast prijzen en dienstregelingen vergelijken, bekijk dan een van de alternatieven op deze pagina.

Cairnryan Belfast Veerboten

  • Stena Line
    5 Dagelijks Cairnryan Belfast afvaarten (2uur 15m)

Cairnryan Gids

Cairnryan is een klein dorpje in Dumfries en Galloway met een belangrijke maritieme geschiedenis, en is gelegen op de oostelijke oever van Loch Ryan. Het dorp heeft twee grote ferry terminals die Schotland verbinden met Noord-Ierland met treinverbindingen naar het centrum van Glasgow.

Belfast Gids

Belfast is de hoofdstad en grootste stad van Noord-Ierland. De stad blijft historisch gezien het centrum voor touw en scheepsbouw. De beroemde RMS Titanic werd gebouwd door de scheepswerf Harland and Wolff in Belfast. Harland and Wolff staat bekend als de grootste en meest productieve scheepswerf ter wereld. Belfast is een belangrijke haven met commerciële en industriële dokken aan de rand van deze prachtige stad.

Zoek alternatieven naar Cairnryan Belfast Veerboten