Veerboot ticket zoeken

Zoek Capri Ischia veerboten met Ferries.nl

Ferries.nl, biedt tickets voor veerboten van Capri naar Ischia met alle veerbootmaatschappijen.

Voor meer informatie over Capri Ischia Veerboten waaronder dienstregelingen, prijzen en hoe u goedkope overtochten kunt boeken, selecteert u de gewenste route uit het menu aan de linkerkant, het aantal passagiers en klikt u vervolgens op ‘Zoek’. Het vinden van goedkope tickets op Ferries.nl kan niet eenvoudiger!.

Vind u niet wat u zoekt, of wilt u Capri Ischia prijzen en dienstregelingen vergelijken, bekijk dan een van de alternatieven op deze pagina.

Capri Ischia Veerboten

  • Alilauro
    7 Wekelijks Capri Ischia afvaarten (1uur 10m)

Capri Gids

Capri is een Italiaans eiland gelegen aan de zuidkant van de Golf van Napels, in de regio Campanië. Het eiland heeft een kleine haven, Marina Piccola of de belangrijkste haven van Marina Grande. Er zijn geen auto's op het grootste deel van Capri. Het eiland is bereikbaar per boot of draagvleugelboot vanaf Napels , Sorrento of Amalfi.

Ischia Gids

Ischia is een vulkanisch eiland gelegen in het noorden van de Golf van Napels. Ischia is het grootste eiland in de baai van Napels en wordt beschouwd als de mooiste. De haven van Ischia is een mooie en drukke haven met regelmatige verbindingen van en naar het vasteland.

Zoek alternatieven naar Capri Ischia Veerboten