Veerboot ticket zoeken

Zoek Capri Salerno veerboten met Ferries.nl

Op Ferries.nl vindt u veerboten van Capri naar Salerno met alle veerbootmaatschappijen.

Ferries.nl maakt het makkelijk om goedkope Capri Salerno Veerboten te vinden. Selecteer de gewenste route uit het menu aan de linkerkant, het aantal passagiers en klik vervolgens op ‘Zoek’! U vindt snel en gemakkelijk de beschikbare dienstregelingen, Capri Salerno ticketprijzen en informatie over hoe u uw overtocht kunt boeken.

Voor een alternatieve route, zie de Capri Salerno alternatieven hieronder.

Capri Salerno Veerboten

  • NLG
    7 Wekelijks Capri Salerno afvaarten (1uur 30m)
  • Alilauro
    10 Wekelijks Capri Salerno afvaarten (1uur 50m)

Capri Gids

Capri is een Italiaans eiland gelegen aan de zuidkant van de Golf van Napels, in de regio Campanië. Het eiland heeft een kleine haven, Marina Piccola of de belangrijkste haven van Marina Grande. Er zijn geen auto's op het grootste deel van Capri. Het eiland is bereikbaar per boot of draagvleugelboot vanaf Napels , Sorrento of Amalfi.

Salerno Gids

Salerno is een stad in het zuidwesten van Italië gelegen aan de Golf van Salerno, aan de Tyrrheense Zee. Salerno is een belangrijkste stad in de buurt van de kust van Amalfi, met de steden Amalfi en Positano. De stad heeft een lange geschiedenis en is vol met bezienswaardigheden en architectuur. De haven van Salerno ligt ten westen van de stad en is gemakkelijk bereikbaar over de weg en het openbaar vervoer. De terminal heeft goede voorzieningen voor passagiers.

Zoek alternatieven naar Capri Salerno Veerboten