Veerboot ticket zoeken

Zoek Capri Sorrento veerboten met Ferries.nl

Ferries.nl, biedt tickets voor veerboten van Capri naar Sorrento met alle belangrijke veerbootmaatschappijen.

Wij bieden fantastische tarieven voor alle Capri Sorrento Veerboten, bekijk dus alle prijzen op Ferries.nl, je zult niet teleurgesteld worden! Voor meer informatie over Capri Sorrento overtochten zoals dienstregelingen, ticketprijzen en informatie over hoe u Capri Sorrento overtochten kunt boeken, selecteert u de gewenste route uit het menu aan de linkerkant, het aantal passagiers en klik vervolgens op ‘Zoek’!

Indien u een offerte wilt krijgen of alternatieven bekijken, gaat u dan naar een van de onderstaande Capri Sorrento links.

Capri Sorrento Veerboten

  • SNAV
    9 Wekelijks Capri Sorrento afvaarten (0uur 20m)
  • NLG
    5 Dagelijks Capri Sorrento afvaarten (0uur 20m)
  • Alilauro
    10 Dagelijks Capri Sorrento afvaarten (0uur 20m)

Capri Gids

Capri is een Italiaans eiland gelegen aan de zuidkant van de Golf van Napels, in de regio Campanië. Het eiland heeft een kleine haven, Marina Piccola of de belangrijkste haven van Marina Grande. Er zijn geen auto's op het grootste deel van Capri. Het eiland is bereikbaar per boot of draagvleugelboot vanaf Napels , Sorrento of Amalfi.

Sorrento Gids

Sorrento is een kleine stad in Campania, Zuid-Italië, en is een populaire toeristische bestemming voor bezoekers aan de kust van Amalfi.

Zoek alternatieven naar Capri Sorrento Veerboten