Veerboot ticket zoeken

Zoek Casalvelino Salerno veerboten met Ferries.nl

U krijgt de mogelijkheid om prijzen bij alle maatschappijen te vergelijken, zodat u de beste betaalbare Casalvelino Salerno Veerboten overtocht kunt krijgen. We ontvangen live informatie van verschillende veerbootmaatschappijen, dit maakt het mogelijk om u de ideale en voordeligste tickets te bieden.

Met Ferries.nl, het boeken van uw Casalvelino naar Salerno ferry tickets is ongelooflijk eenvoudig! Selecteer uw plaats van vertrek, kies Casalvelino Salerno of indien gewenst een andere bestemming, gevolgd door het aantal passagiers en klik vervolgens op de knop ‘Zoek’!

Casalvelino Salerno Veerboten

  • Alilauro
    2 Wekelijks Casalvelino Salerno afvaarten (2uur 25m)

Salerno Gids

Salerno is een stad in het zuidwesten van Italië gelegen aan de Golf van Salerno, aan de Tyrrheense Zee. Salerno is een belangrijkste stad in de buurt van de kust van Amalfi, met de steden Amalfi en Positano. De stad heeft een lange geschiedenis en is vol met bezienswaardigheden en architectuur. De haven van Salerno ligt ten westen van de stad en is gemakkelijk bereikbaar over de weg en het openbaar vervoer. De terminal heeft goede voorzieningen voor passagiers.

Zoek alternatieven naar Casalvelino Salerno Veerboten